Zomerschool 2023

Doel?

Twee volle maanden vakantie is lang. Onze zomerschool wil kinderen uit het lager onderwijs dan ook op vlotte manier voorbereiden op het volgende schooljaar. Er zal doelgericht worden gewerkt rond een beperkt aantal thema’s (Nederlands, wiskunde en voor de derde graad ook Frans). Op een speelse manier zal bepaalde leerstof van het afgelopen jaar worden herhaald. We werken in kleine groepen en kijken ook naar de specifieke noden van elk kind. Via deze gerichte aanpak willen we er voor zorgen dat elk kind met meer zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar zal aanvatten.

Voor wie?

Alle kinderen uit de lagere school, 3de kleuter of 1ste middelbaar uit Wielsbeke en omliggende gemeenten.

Waar?

Basisschool Springeling
Baron van der Bruggenlaan 19
8710 Wielsbeke

Wanneer?

Van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 25 augustus (10 volle dagen)
Dagelijks van 8u30 tot 16u.
Het is niet mogelijk om slechts voor 1 week in te schrijven. 

Programma?

In de voormiddag zullen op speelse wijze een aantal basisvaardigheden worden herhaald. De focus ligt op Nederlands en wiskunde. Voor de derde graad komt daar nog Frans bij.
In de namiddag staan er dan weer leuke, verrijkende activiteiten op het programma.

Begeleiding?

Onze lesgevers staan reeds meerdere jaren voor de klas. Ze zijn allemaal doordrongen van het belang van zomerscholen. Elke lesgever wordt nog bijgestaan door een begeleider. De zomerschool staat onder leiding van een coördinator met een pedagogische achtergrond. 

Kostprijs ?

Gratis. (met uitzondering van de opvang buiten de uren)

Er wordt bij inschrijving een waarborg gevraagd van € 80. Deze waarborg moet worden betaald op rekening BE64 7340 4185 0152 (WASKO vzw) met vermelding van de naam van uw kind. Deze waarborg wordt terugbetaald indien uw kind minstens 80% aanwezig is gedurende deze 10 dagen.

Hoe inschrijven?

Je kan je kind inschrijven via dit inschrijvingsformulier (Google Forms). 
We vragen ook om een motivatieattest, ingevuld door leerkracht van je kind. Met dit motivatieattest kunnen we gericht werken rond de noden van je kind. 

Nog vragen?

Mail ons op info@waskovzw.be